My vreugdes en frustrasies

Reblogged

Die kwaai tannie met die Rooi hare – Pandora se Box

Ek werk by ‘n openbare instansie wat elke dag deur honderde mense en hul kinders besoek word. Nou kyk…ek het self ‘n woelige 20 mande oue seuntjie, wat dink dit is vet pret om sy Mamma se gedult te toets. Hy ken van klim, klouter, vloermoere, hardloop en gil – asof die 2 dade saam gedoen MOET word, snot neuse, vuil hande, huil…you name it! Life of a mother!

Mammas vat hulle kinders dorp toe want dit is mos hoe dit moet wees. Niks teen ‘n ma watse kind dorp toe gaan nie, myne gaan ook saam en kan nogal lekker rammetjie-uitnek raak in Shoprite.

Elmien* bring mos nou die dag haar hele kroos saam dorp toe, en het gou ‘n paar goedjies nodig by ons winkel. 4 Orreplypies! Soos wat die hele bondel in kom klink dit soos ‘n pretpark wat aangestap kom – stemmetjies en geluide galore!  Die kinders dink die plek is ‘n “Giant Play Ground”en gaan bos! Klim op alles, krup onder die toonbank weg, jaag mekaar met die stoele. Onmiddelik verloor ons ‘n paar kliente. Die kleinste kindjie besluit die toonbank is ‘n vreeslike oulike plek vir klim en spring, en Mamma kyk houtgerus of die kleuter nie dalk sy nek gaan breek nie.

Ek het gedink dit sal lekker wees om Pandora se boks oop te maak en te kyk wat uitspring 😜 toe reblog ek hierdie pos van ‘n nuwe blogger Die kwaai tannie met die Rooi hare – Pandora se Box . Gaan kuier gerus en kyk wat skryf sy nog.

Follow Dis Ekke

22 Comments

 1. Ik heb nog maar een paar grijze haren.

  Maar voor een flinke bos Rode Haren kijk ik altijd even op.

  Vrolijke groet,

 2. Ek hou van nuwe bloggers! Gaan gou daar inloer…

 3. 😁😁😁

 4. Dankie vir die bekendstelling…altyd lekker as nuwe bloggers verskyn, veral jongmense.

 5. Dankie vir die bekendstelling!

 6. Anonymous

  Baie dankie!

 7. Kinders… hulle hoort by die huis… of, oukei… ek hol nou eerder want een of ander kwaai antie of oompie sal nie met my saamstem nie en sal wil vir my maniere leer!! 😉

 8. Ek dink hierdie Panora gaan sommer lekker skryf.