Dis Ekke

My vreugdes en frustrasies

Reblogged

April A to Z – Y is for Yellow!!

Wie het gesê dat die internet mense daarvan weerhou om ordentlik te kommunikeer en om saam met vriende te kuier? Onsin sê ek. Ek ket in Arpril deelgeneem aan die AtoZ Challenge waar ons 26 dae lank elke dag ‘n blog moes plaas vir elke letter in die alfabet. Op diè manier het ek nuwe vriende “ontmoet” in die kuberruim, vriende wat doer ver woon, maar wat nogtans kan saamkuier so al asof ons saam op die stoep sit en gesels op ‘n heerlike Sondagmiddag. Op hierdie manier het ek ‘n vriend ontmoet wat daar in Ierland woon en ons het lekker gesels. Ek kon my ook verwonder aan sy pragtige fotos en die laaste gallery wat hy geplaas het, in geel wat die hartsnare raak, het my sommer laat dink aan William Wordworth se gedig oor Daffodils. Toe ek dit vir hom genoem het, het hierdie takentvolle man sommer vir my ‘n gedig geskryf. Is waar, ja – gaan kyk daar onder die kommentaargedeelte is my gedig. Kyk sommer na sy mooi fotos en gesels met die man; hy verlang terug Suid-Afrika toe en hy hou daarvan om die taal te praat.

Follow Dis Ekke

10 Comments

 1. Dankie… jy laat my bloedrooi bloos…
  Jy weet ek kruip veg en is ouderdoos
  nou’s ek eers dors en my kop is voos
  ‘n doppie Ierse whiskey sal my troos!
  😉 😎 😉

  • Geniet dit!

   • Ek wens!! Die regeering… sy laat nie sterk drank toe in die huis nie!! 😛

    • Ag ek verstaan … haar punt. Alkohol word nie eens toegelaat in ‘n tipsy tert hier in ons huis nie. My man is ook nie so gelukkig oor daardie toedrag van sake nie.

    • Gelukkig laat sy my koffie toe! En so nou en dan ‘n bietjie van die rooi druiwe koeldrank! o_O

    • My man kry ook koffie en verder moet hy maar gelukkig wees met Oros.

 2. Het nou by jou vriend gaan lees…baie mooi blog wat die man het!

  • Ja, ek is bly hy het op my blog afgekom en bein gesels. Ek het ‘n heerlike paar Nederlandse blogs ook begin lees.

   • Ek lees ook daar by die Hollanders…baie interessant…laat my na my Hollandse pa verlang!

 3. Ek het ook so Hollandse blogger wat elke dag kom lees Dis lekker want mens leer lekker nuwe goed

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén

Back to Top
%d bloggers like this: