My vreugdes en frustrasies

Travel, WPChallenge

WPC Path: A path laid by children

Bench on the trail around the hill Kinderstrand Glenmore

WPC Path

You never know what’s around the corner. It could be everything. Or it could be nothing. You keep putting one foot in front of the other, and then one day you look back and you’ve climbed a mountain  – Tim Hiddleston

These pictures were captured at Kinderstrand (Childrens’ Beach), Glenmore on the South Coast of KwaZulu-Natal. Children from all communities come here to enjoy a beach holiday, a huge treat for those who have never been to the beach before and might otherwise never have the opportunity to play in the sand and swim in the waves.

A trail laid with stepping stones, decorated by the children while the cement was still wet, leads around and over the top of the small hill where benches have been placed at strategic points, granting a scenic view over the beach.

Bench on the trail around the hill Kinderstrand GlenmoreTrail around the hill laid with stepping stones Kinderstrand GlenmoreTrail around the hill laid with stepping stones Kinderstrand GlenmoreStepping stone Glenmore Kinderstrand

Read more about the history of the Kinderstrand organization and current activities at: http://kinderstrand.co.za/

 

Follow Dis Ekke

Please find information about the coronavirus here SA Coronavirus South African Resource Portal

24 Comments

 1. The paths are beautiful 🙂

 2. Merry Christmas
  Good posts, beautiful blog.
  Congratulations.
  Welcome to see my creations:
  http://paintdigi.com

 3. Prachtig. Een heerlijk uitzicht . De foto met het verweerde bankje is ook heel fraai.
  Hoe komt het dat de foto,s in de zijbalk opeens zo groot zijn ? Ze schuiven over je blogfoto,s dat kan niet de bedoeling zijn.

  • Comment by post author

   Dankie dat jy my laat weet het Eveline. Ek het gou die tema icognito getoets en ek sien die widget “Onlangse kommentaar” is nie responsive as jy devices kleiner as ‘n laptop gebruik nie. Ek het dit verwyder uit die sypaneel. Ja die strand is baie mooi. Dis sowat ‘n uur se ry van ons af en vreeslik besig in die vakansietyd.

 4. Vredige, veilige en voorspoedige feestdagen!

  Vrolijke groet,

 5. Dit is baie spesiaal
  Geniet jou rustydjie

 6. Hoe goed onthou ek die kinderstrand. Was so twee keer daar as kind saam met die skool. En verlede Desember het ons ń strandhuis op Glenmore gehuur. Dalk het ons nog by mekaar verby gestap, Hester.

  • Comment by post author

   Daar’s nou vir jou ‘n gedagte!, maar ek glo nie – ons “locals” bly weg van die populêre strande en kuierplekke af gedurende die vakansie-seisoen. Ons is maar ‘n laidback klomp wat die rustige lewe verkies. Ons het vanoggend ‘n paar Vaalies op ons eie strand raakgeloop en hulle het ons geesdriftig ‘n heerlike vakansie toegewens; ons het vriendelik gegroet en gemaak asof ons ook nuut is hier haha.

 7. Dis so mooi. Wens ek kon nou daar sit.

 8. angename memento’s.

 9. Wat ‘n pragtige rustige plek. Ek wens ek kon op daardie bankie gaan sit het.

 10. beeldskoon mooi…

  • Comment by post author

   Dit is. Ek is so mal oor hierdie deel van die kus, hoewel die lewe nie altyd maklik is wat betref afstande, telefoon, internet, krag, ens. nie, maar ons hou uit en die natuur is onverbeterlik.

 11. Thanks to the children! A stunning South Coast beach… for me, a reminder of the fun to be had on those beaches!! 😉

 12. Riette

  Het jy al die Umtamvuna Nature Reserve se voetslaanpad gestap?

  • Comment by post author

   Nee, ons was een of twee keer in Port Edward net om te sien hoe dit lyk. Voorheen was ons meer doenig tussen Toti en Port Shepstone. Ons het nou onlangs na Port Shepstone getrek en sal hierdie somer hopelik ‘n bietjie verder teen die kus af kan rondkuier.

 13. Anonymous

  Pragtige foto’s. Baie dankie vir die heenwys en ook die skakel.

1 Pingback

 1. Path: Fly Over | What's (in) the picture?
Back to Top
%d bloggers like this: